Saptamana aceasta a fost una profitabila cu adevarat, atat cand a fost vorba de ponturi pariuri, cat si atunci cand am vorbit de cote marite. Ei bine, nu putea lipsi oferta zilei de joi in Europa League, astfel ca avem o super cota de 10.00 de la meciul dintre AC Milan si Arsenal.

Sportingbet ofera COTA 10.00 marita tuturor jucatorilor care se inscriu si au de gand sa parieze pe GG (ambele marcheaza) in meciul AC Milan – Arsenal. Beneficiaza de aceasta cota marita doar jucatorii noi, iar miza multiplicata la cota 10 este de 10 RON. Daca vreti sa pariati mai mult o puteti face fara probleme, insa partea sumei de la 10 RON in sus va primi cota normala.

Pronostic AC Milan – Arsenal: Ambele marcheaza (cota 10.00 marita in loc de cota normala din oferta)

AC Milan - Arsenal: COTA 10.00 marita pentru ''AMBELE MARCHEAZA''

Cum primiti cota 10.00 in loc de cota normala?

  1. Deschide cont la SPORTINGBET aici, folosind neaparat linkul promotiei pentru a primi cota marita.
  2. Pariaza cel putin 10 RON pe „Ambele marcheaza” la cota afisata in oferta meciului AC Milan – Arsenal. Daca v-ati inregistrat de pe linkul promotional de la pasul 1 veti primi castigurile la cota marita.

Daca te-ai inregistrat de pe linkul de la primul pas, vei primi castigurile calculate la cota 10.00 in cazul in care pariul este verde. De precizat ca doar 10 RON din miza vor fi inmultiti cu cota 10.00, restul mizei urmand sa aiba cota normala din oferta. Astfel, la finalul meciului vei avea 100 RON sub forma de freebet. Pentru a putea debloca acest bonus trebuie sa il mizati o data pe orice cota doriti, dupa care profitul poate fi retras sau jucat in continuare, dupa bunul plac.

[button width=”full” color=”orange” link=”/milanarsenal-cota10″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank”]Pariaza pe COTA 10[/button]