Avem COTA 4.00 la meciul Barcelona - Celta Vigo (11.01.2018)

Ieri am avut un super easy money din Cupa Spaniei, iar cota 4.00 nu a intarziat „sa se inverzeasca”. Daca nu ati reusit sa profitati ieri, astazi aveti din nou o super ocazie de a va adauga 200 RON in contul de pariuri. Este vorba despre COTA 4.00 marita pentru victoria Barcelonei in fata Celtei Vigo, diseara de la ora 22:30 pe teren propriu.

Partida reprezinta mansa retur din optimile Cupei Regelui Spaniei, iar catalanii sunt obligati sa castige dupa 1-1 in tur saptamana trecuta. Pentru calificare mai exista si varianta unui 0-0, insa e greu de crezut ca nu vom vedea goluri aici. Asadar, daca vreti sa pariati pe victoria catalanilor diseara, veti primi COTA 4.00 in loc de cota normala din oferta. Tot ce trebuie facut este sa folositi linkul si codul promotiei (vezi mai jos), urmand cei doi pasi:

Pas cu pas cum pariezi pe cota 10.00:

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR aici si foloseste codul promotional ZFBNAE.
  2. Plaseaza minimum 50 RON pe victoria Barcelonei (pariul se plaseaza la cota normala din oferta).

Daca pariul este castigator vei primi castigurile calculate la cota 4.00, in loc de cota din oferta. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, iar profitul va intra apoi in balanta cash si poate fi retras in orice moment. Doar 50 RON din miza plasata va primi cota marita, pentru restul mizei urmand sa primit cota din oferta (daca pariata mai mult de 50 RON).

[button width=”full” color=”orange” link=”/betfaircotamarita2″ size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum pe COTA 4[/button]