Mai sunt 10 zile pana la deschiderea Euro 2020, iar pana atunci vom avea parte in fiecare zi de meciuri amicale intre echipele nationale. Biletul zilei la pariuri din 01.06.2021 este format din doua pronosticuri interesante. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Slovacia – Bulgaria

Vom incepe acest bilet cu meciul amical dintre Slovacia si Bulgaria. Partida este programata de la ora 19:00 pe Josko Arena. Calificata la Euro 2020, Slovacia se prezinta intr-o forma buna, in cele trei meciuri oficiale din acest an neavand infrangere. Cu doua victorii si o remiza se lauda Slovacia in ultimele meciuri pe teren propriu. Bulgaria se prezinta la acest amical dupa doua infrangeri si o remiza in ultimele trei partide oficiale. Ofensiva oaspetilor nu a marcat in cele mai recente cinci deplasari. Daca este sa verificam statisticile, Bulgaria nu a mai bifat o victorie in deplasare de peste doi ani de zile. Vom merge pe o victorie simpla a gazdelor.

Polonia – Rusia

De la ora 21:45 este programat meciul dintre Polonia si Rusia. Cele doua nationale merg la acest duel dupa o forma destul de modesta. Polonia bifeaza o singura victorie, o remiza si trei infrangeri in cele mai recente cinci partide. De asemenea, Rusia bifeaza doua victorii si trei infrangeri in ultimele meciuri oficiale. In ultimele partide pe teren propriu, Polonia a reusit sa obtina trei victorii si o infrangere, unde ofensiva a marcat noua goluri. Rusia a obtinut o victorie si trei infrangeri in ultimele patru deplasari, unde defensiva a incasat nu mai putin de 11 goluri. In concluzie vom miza pe un pronostic de tipul victorie gazde sau peste 2.5 goluri.

 

Slovacia – Bulgaria / Pronostic cota 1.90 @ 1

Polonia – Rusia / Pronostic cota 1.50 @ 1 sau 3+

Cota totala: 2.85

Va recomandam lista cu ponturi de astazi.