Biletul zilei la pariuri din 01.07.2021 este propus intr-o combinatie de doua partide ce provin din campionatul Braziliei si Norvegiei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Mjondalen – Odd

De la ora 19:00 este programata partida dintre Mjondalen si Odd. Meciul se va disputa pe Consto Arena si va conta pentru runda cu numarul 10 din Eliteserien. Gazdele se situeaza la finalul clasamentului, mai exact locul 13. Din cele sapte partide disputate de la inceperea campionatului, Mjondalen a bifat o singura victorie, patru remize si doua infrangeri. Treci meciuri au disputat gazdele pe teren propriu, si au obtinut trei remize. Oaspetii stau ceva mai bine, cu trei victorii, o remiza si o infrangere in ultimele confruntari. In respectivele meciuri, ofensiva a marcat de opt ori iar defensiva a incasat patru goluri. Propunem aici un pronostic de tipul ambele formatii vor marca.

Cuiaba – Flamengo

Chiar daca aceasta partida se va juca de la ora 04:00, o vom include pe biletul zilei de astazi. Cuiaba va gazdui pe teren propriu vizita celor de la Flamengo. Gazdele se afla intr-o forma modesta cu patru remize si o infrangere in cele cinci partide disputate de la inceperea campionatului. Ofensiva a inscris de patru ori, iar defensiva a incasat cinci goluri pana in prezent. Castigatoarea campionatului din sezonul precedent nu are un start bun in sezonul actual si se afla pe locul 10. Oaspetii au in schimb trei victorii si doua infrangeri pana acum. Desi este favorita la castigarea acestui meci, Flamengo are cativa jucatori din lot selectionati la Nationala. Propunem un pronostic de tipul victorie oaspeti.

  • Mjondalen – Odd / Pronostic cota 1.80 @ GG
  • Cuiaba – Flamengo / Pronostic cota 1.50 @ 2
  • Cota totala: 2.70

Biletul zilei – 01.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!