Biletul zilei la pariuri din 01.09.2021 – este propus cu doua pronosticuri de la Campionatul Mondial 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Kazakhstan – Ucraina

Astazi revin calificarile pentru Campionatul Mondial 2022, iar singura partida ce se va disputa de la ora 17:00 are ca protagoniste Kazakhstan si Ucraina. Duelul va avea loc pe Astana Arena din Nur-Sultan. Nationala gazda ocupa ultimul loc in grupa D si este intr-o forma destul de slaba. Kazakhstan a obtinut o singura remiza in ultimele cinci meciuri oficiale si patru infrangeri. De cealalta parte, Ucraina a participat la Euro 2020 obtinand rezultate bune. A iesit din grupe miraculos, a trecut de Suedia in optimi insa a fost blocata in sferturi de Anglia. Momentan, Ucraina ocupa pozitia secunda in grupa D si lupta pentru calificare. Intalnirea directa din luna martie s-a terminat la egalitate intre cele doua formatii, chiar daca Ucraina a dominat partida. Vom propune aici un pronostic victorie oaspeti.

Moldova – Austria

De la ora 21:45 este programata confruntarea dintre Moldova si Austria, pe stadionul Zimbru din Chisinau. Formatia gazde vine dupa doua meciuri de pregatire din luna iunie, unde a bifat o victorie si o infrangere. Acea victorie cu Azerbaijan, scor final 1-0, a pus capat seriei de peste 20 de meciuri consecutive fara victorie. De cealalta parte, nationala antrenata de Franco Foda, a avut un parcurs bun la Euro 2020, insa a fost eliminata in optimi de Italia. Austria este net favorita la victorie la casele de pariuri, si va incerca sa obtina cu orice pret maximul de puncte din aceasta partida. Vom propune aici un pronostic victorie oaspeti si gol marcat in prima repriza.

  • Kazakhstan – Ucraina / Pronostic cota 1.50 @ 2
  • Moldova – Austria / Pronostic cota 1.45 @ 2&Gol in prima repriza
  • Cota totala: 2.18

Biletul zilei – 01.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.