Biletul zilei la pariuri din 02.09.2021 – este propus cu doua pronosticuri de la Campionatul Mondial 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Lituania – Irlanda de Nord

De la ora 21:45 este programata partida dintre Lituania si Irlanda de Nord. Cele doua formatii fac parte din grupa C, unde activeaza Elvetia si cele doua echipe din meciul mentionat mai jos. Lituania ocupa ultimul loc, iar Irlanda de Nord ocupa locul 3 momentan. Forma actuala a gazdelor este una foarte slaba. Lituania a disputat sase partide oficiale anul acesta, toate soldate cu infrangeri. Ofensiva gazdelor a marcat un singur gol, cu Letonia, in respectivele sase meciuri. Nici Irlanda de Nord nu sta prea bine, insa a bifat o victorie intr-un meci amical si a remizat cu Bulgaria in meciul din grupa. Vom merge aici pe victoria oaspetilor.

Italia – Bulgaria

Castigatoarea Euro 2020 primeste acasa vizita nationalei Bulgariei, de la ora 21:45. Dupa cum am spus mai sus, cele doua formatii fac parte din aceeasi grupa, Italia fiind lider cu trei victorii fara gol primit. Nationala antrenata de Roberto Mancini a avut un parcurs formidabil la Euro 2020 si pe tot parcursul anului. Ultimul rezultat de infrangere pentru Italia a fost tot in luna Septembrie, a anului 2018. De cealalta parte, Bulgaria este intr-o forma destul de slaba, si este echipa cu cele mai multe goluri primite din grupa C. Doua remize si trei infrangeri au inregistrat oaspetii in cele mai recente partide oficiale. Avand in vedere diferenta de forma si lot, intuim ca Italia va rezolva partida inca de la pauza. Vom merge aici pe un pronostic victorie gazde pauza si final.

  • Lituania – Irlanda de Nord / Pronostic cota 1.85 @ 2
  • Italia – Bulgaria / Pronostic cota 1.45 @ 1/1
  • Cota totala: 2.68

Biletul zilei – 02.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici puteti vedea lista cu ponturi de astazi.