Biletul zilei la pariuri din 02.12.2021 – Pentru astazi va propun un bilet cu o cota de 2.60, format din doua pronosticuri ce se vor disputa in Eredivise si Serie A. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Runda cu numarul 15 este inchisa de confruntarea dintre Lazio si Udinese, ce va incepe la ora 21:45. Ocupanta locului 9 in clasament, Lazio este intr-o forma destul de buna mai ales pe teren propriu. Infrangerea de acasa cu Juventus fiind singura din acest sezon. De cealalta parte, Udinese a avut evolutii modeste iar ultimele partide din deplasare s-au incheiat cu trei infrangeri si doua remize. In cele mai recente cinci intalniri directe, Lazio a bifat trei victorii, Udinese o victorie iar o partida s-a terminat la egalitate. Pariul ales este victorie gazde.

Continuam cu confruntarea dintre Alkmaar si Sittard, restanta din etapa cu numarul 2. Cele doua formatii se afla in a doua jumatate a clasamentului. Alkmaar vine dupa trei remize, doua in campionat si una in Conference League. Pe teren propriu, Alkmaar are o singura infrangere, o remiza si cinci victorii in acest sezon. Nu putem mentiona acest aspect si despre oaspeti, Sittard avand patru infrangeri si doua remize in deplasarile de pana acum. Pariul ales este minim trei goluri inscrise.

  • Alkmaar – Sittard / Pronostic cota 1.53 @ 3+
  • Lazio – Udinese / Pronostic cota 1.70 @ 1
  • Cota totala: 2.60

Biletul zilei la pariuri din 02.12.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Lista cu ponturi de astazi este aici.