Biletul zilei la pariuri din 03.09.2021 – este propus cu doua pronosticuri, un amical si o partida din liga secunda a Olandei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Den Bosch – Excelsior

De la ora 19:45 este programat meciul dintre Den Bosch si Excelsior, ce va conta pentru etapa cu numarul 5 din Eerste Divisie. Ambele echipe se situeaza in prima jumatate a clasamentului, mai exact locul 5 pentru Excelsior si locul 7 pentru Den Bosch. Gazdele au inceput noul sezon cu doua victorii si doua infrangeri. Oaspetii au stat ceva mai bine, cu doua victorii, o remiza si o infrangere. Cele doua formatii au oferit spectacol cand s-au intalnit, drept dovada, in patru din ultimele cinci intalniri directe, s-au marcat minim 5 goluri. De asemenea, in respectivele cinci meciuri, Excelsior si-a adjudecat doua victorii, Den Bosch o victorie, iar doua meciuri s-au terminat la egalitate. Vom propune aici un pronostic peste 2.5 goluri marcate in meci.

Aris – Olympiacos

De la ora 20:00 va incepe amicalul dintre Aris si Olympiacos. Super League din Grecia inca nu a inceput, iar echipele inca mai disputa meciuri de pregatire. Aris vine dupa patru amicale in care a bifat doua victorii si doua remize. Gazdele sunt intr-o forma buna, insa a fost recent eliminata de FC Astana in Conference League. De cealalta parte, Olympiacos a fost eliminata din calificarile Champions League de catre Ludogorets. Ulterior, oaspetii au trecut de Slovan Bratislava si s-au calificat in grupele Europa League. Trei din ultimele intalniri directe s-au terminat la egalitate, iar celelalte doua cu victoria celor de la Olympiacos. Vom propune aici un pronostic gol in fiecare poarta.

  • Den Bosch – Excelsior / Pronostic cota 1.57 @ 3+
  • Aris – Olympiacos / Pronostic cota 1.60 @ GG
  • Cota totala: 2.51

Biletul zilei – 03.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!