Biletul zilei la pariuri din 03.11.2021 – Champions League continua si astazi cu confruntari interesante. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Incepem cu grupa B, unde AC Milan intalneste Porto de la ora 19:45. Aflata pe ultimul loc in aceasta grupa, Milan trebuie sa obtinua maximul de puncte din acest meci pentru a mai spera la calificare. Porto a castigat partida tur de luna trecuta cu 1-0. Ambele echipe au cate patru victorii in ultimele cinci partide din diferite competitii.

Continuam cu confruntarea dintre Sporting si Besiktas ce va incepe de la ora 22:00. Sporting a inceput grupa C cu doua infrangeri, insa a bifat victoria la Besiktas acasa in etapa trecuta, ajungand astfel la sase victorii consecutive. Besiktas ocupa ultima pozitie si este intr-o forma destul de slaba cu trei infrangeri si doua victorii in bilantul ultimelor dueluri.

Incheiem acest bilet cu partida dintre Manchester City si Club Brugge. A fost ploaie de goluri in meciul tur de luna trecuta, Manchester City castigand la Brugge acasa cu scorul de 1-5. Trupa lui Guardiola este pe locul secund la un punct distanta de PSG. Club Brugge ocupa locul trei si a dovedit ca poate pune probleme insa nu cred ca este cazul aici.

  • AC Milan – Porto / Pronostic cota 1.32 @ 1X
  • Sporting – Besiktas / Pronostic cota 1.40 @ 1
  • Manchester City – Club Brugge / Pronostic cota 1.30 @ Gol in ambele reprize
  • Cota totala: 2.40

Biletul zilei la pariuri din 03.11.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Alte ponturi de astazi le gasiti aici.