Biletul zilei la pariuri din 05.09.2021 – este propus cu doua pronosticuri din calificarile la Cupa Mondiala 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Bulgaria – Lituania

Din grupa C vine primul meci, ce are ca protagoniste ultimele doua clasate, Bulgaria si Lituania. Fara nici o victorie pana acum, cele doua reprezentative sunt intr-o forma destul de slaba. Bulgaria ocupa locul 4 in acest moment, cu doua puncte acumulate din remiza cu Irlanda de Nord, plus remiza surprinzatoare din aceasta saptamana cu Italia in deplasare. Pentru a mai avea o sansa la calificare, gazdele trebuie sa scoata maximul de puncte din aceasta partida. De cealalta parte, Lituania nu are nici un punct in grupa C, si vine dupa cinci victorii consecutive in ultimele meciuri. Un total de 14 goluri a primit defensiva oaspetilor in respectivele meciuri. Bulgaria este favorita sa castige cu o cota de 1.52 in acest moment, insa noi vom propune un pronostic peste 1.5 goluri inscrise.

Kosovo – Grecia

Din grupa B vine a doua partida, unde Kosovo intalneste Grecia de la ora 21:45. Gazdele din acest meci sunt intr-o forma buna, cu patru victorii si o infrangere in cele mai recente dueluri oficiale. Kosovo a castigat partida din deplasare cu Georgia, de la mijlocul acestei saptamani. In patru din ultimele cinci meciuri de acasa, defensiva gazdelor a primit cel putin un gol. De cealalta parte, Grecia ocupa pozitia patru in grupa, cu doua puncte obtinute in doua etape. Oaspetii au o singura infrangere in cele sase meciuri oficiale disputate anul acesta. De asemenea, in cele sase meciuri, am vazut gol in fiecare poarta. Avand in vedere forma actuala a celor doua reprezentative, vom miza pe un pariu ambele echipe marcheaza.

  • Bulgaria – Lituania / Pronostic cota 1.40 @ 2+
  • Kosovo – Grecia / Pronostic cota 2.15 @ GG
  • Cota totala: 3.01

Biletul zilei – 05.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Lista cu ponturi de astazi.