Biletul zilei la pariuri din 06.07.2021 este propus cu doua pronosticuri din semifinalele Campionatului European si Copa America. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Italia – Spania

De la ora 22:00 va incepe prima partida din semifinalele Campionatului European. Italia intalneste Spania pe Wembley Stadium. Cele doua formatii se afla intr-o forma foarte buna, si sunt fara infrangere in ultimele zece partide oficiale. Reprezentativa lui Roberto Mancini a avut un parcurs excelent de la inceperea turneului. Italia a castigat grupa A cu trei victorii si fara gol primit. In optimi a trecut de Austria iar in sferturi de Belgia. De cealalta parte, Spania a ocupat locul secund in grupa E dupa ce a inceput turneul cu doua remize. Salvarea a venit in partida cu Slovacia, unde s-au impus cu scorul de 0-5. Spania a remizat in optimi cu Croatia, trecand mai departe in minutele de prelungire. In sferturi a remizat din nou, cu Elvetia unde meciul a fost castigat la loviturile de departajare. Vom propune aici un pronostic de tipul sansa dubla in favoarea gazdelor.

Argentina – Columbia

De la ora 04:00 este programata confruntarea dintre Argentina si Columbia. Partida va avea loc pe Estadio Nacional de Brasilia si va conta pentru semifinalele Copa America. Argentina este intr-o forma buna si este fara infrangere de peste 15 partide oficiale. In grupa A, Argentina a terminat pe primul loc dupa ce a bifat trei victorii si o remiza. Nationala lui Messi merge la acest meci dupa patru victorii consecutive in care defensiva a primit un singur gol. De cealalta parte, Columbia este intr-o forma modesta si vine de pe locul 3 din grupa B. In partidele din grupa, Columbia a obtinut o victorie, o remiza si doua infrangeri. Sferturile de finala au adus pentru Columbia o remiza cu Uruguay, peste care a trecut la loviturile de departajare. Vom propune aici un pronostic de tipul peste 1.5 goluri in meci.

  • Italia – Spania / Pronostic cota 1.41 @ 1X
  • Argentina – Columbia / Pronostic cota 1.50 @ 2+
  • Cota totala: 2.11

Biletul zilei – 06.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!