Biletul zilei la pariuri din 07.09.2021 – este propus cu doua pronosticuri din calificarile la Cupa Mondiala 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Norvegia – Gibraltar

De la ora 21:45 este programat meciul dintre Norvegia si Gibraltar pe stadionul Ulleval din Oslo. Cele doua reprezentative fac parte din grupa G, unde Norvegienii ocupa locul trei cu zece puncte, la egalitate cu Olanda, iar Gibraltar ultima pozitie cu nici un punct. Norvegia lupta pentru pozitia secunda de calificare si este net favorita la castigarea acestei partide. Gazdele vin dupa victoria cu Letonia si egalul cu Olanda. Gibraltar este victima grupei, cum era de asteptat, cu doar doua goluri inscrise si 20 incasate in cinci etape disputate. Patru infrangeri si o remiza au oaspetii in cele mai recente dueluri oficiale. In partida tur din luna martie, Norvegia s-a impus cu scorul de 0-3 in deplasare. Vom propune aici un pronostic de tipul peste 1.5 goluri marcate in prima repriza.

Danemarca – Israel

Tot de la ora 21:45 va incepe si partida dintre Danemarca si Israel. Un duel foarte interesant avand in vedere forma celor doua nationale, ce se va disputa pe stadionul Parken din Copenhaga. Ambele formatii au bifat cate patru victorii in cele mai recente meciuri oficiale, si ocupa primele doua pozitii in grupa F. Prima pozitie cu 15 puncte pentru Danemarca, respectiv pozitia secunda pentru Israel cu 10 puncte. Danemarca a ajuns pana in semifinale la Euro 2020 din aceasta vara. Saptamana trecuta, Danezii au bifat doua victorii cu Insulele Feroe si Scotia, marcand trei goluri fara sa primeasca vreunul. De cealalta parte, Israel a aratat o forma foarte buna, tot saptamana ce a trecut bifand victoria cu Austria la scorul de 5-2, plus victoria cu Insulele Feroe la scorul de 0-4. Vom propune aici un pronostic peste 2.5 goluri inscrise in meci.

  • Norvegia – Gibraltar / Pronostic cota 1.53 @ I2+
  • Danemarca – Israel / Pronostic cota 1.77 @ 3+
  • Cota totala: 2.71

Biletul zilei – 07.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.