Biletul zilei la pariuri din 08.08.2021 – este propus cu doua meciuri din Cupa Germaniei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

P.Munster – Wolfsburg

De la ora 16:30 are loc meciul de Cupa dintre P.Munster si Wolfsburg. Munster s-a clasat pe locul 3 in liga cu numarul 4 din Germania in sezonul precedent. De atunci, gazdele din acest meci au disputat patru meciuri amicale, pe care le-a si castigat. In trei din respectivele patru meciuri, defensiva nu a incasat nici un gol. De cealalta parte, Wolfsburg a surprins in cele mai recente meciuri de pregatire cu rezultate foarte slabe. Dupa un sezon foarte bun, ocupanta locului 4 din Bundesliga in stagiunea precedenta, a bifat o singura victorie din cele sase amicale disputate. Celelalte cinci au fost infrangeri unde defensiva a incasat o medie de peste doua goluri pe meci. Tinand cont de importanta DFB Pokal, intuim ca Wolfsburg va castiga aceasta partida si se vor marca peste 2.5 goluri.

Turkgucu Munich – Union Berlin

Tot de la ora 16:30 va incepe si partida dintre T. Munich si Union Berlin. Gazdele din aceasta confruntare au inceput modest noul sezon in Bundesliga 3. Doua remize a obtinut Turkgucu Munich in cele doua etape disputate. In cele patru amicale de luna trecuta, T. Munich a bifat o victorie, o remiza si doua infrangeri. De cealalta parte, surpriza placuta din sezonul precedent, Union Berlin, se afla intr-o forma foarte buna. Fiind nou promovata in Bundesliga, Union Berlin a reusit sa obtina locul 7 la sfarsitul sezonului. De atunci, oaspetii din acest meci au disputat cinci amicale unde a bifat patru victorii si o remiza. Tinand cont de forma actuala, vom miza pe victoria oaspetilor.

  • P.Munster – Wolfsburg / Pronostic cota 1.47 @ 2&3+
  • Turkgucu Munich – Union Berlin / Pronostic cota 1.45 @ 2
  • Cota totala: 2.13

Biletul zilei – 08.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici cateva ponturi de astazi.