Biletul zilei la pariuri din 08.10.2021 – Va propunem doua pronosticuri ce provin din calificarile Cupei Mondiale 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Letonia – Olanda

Primul meci ales este cel dintre Letonia si Olanda. Ora de incepere este 21:45 si va conta pentru etapa cu numarul 7 din grupa G a calificarilor pentru Cupa Mondiala. Letonia ocupa pozitia cinci in grupa cu cinci puncte acumulate si nu mai are pentru ce lupta. Luna trecuta, Letonia a bifat o victorie cu Gibraltar, o infrangere cu Norvegia si un egal cu Muntenegru. De cealalta parte, Olanda se vede nevoita sa castige acest duel care la prima vedere este usor. Olandezii ocupa prima pozitie insa sunt la egalitate de puncte cu Norvegia. Olanda vine dupa victorii cu Turcia(6-1) si Muntenegru (4-0), plus o remiza cu Norvegia(1-1). Vom miza aici pe un pariu de tipul oaspetii inscriu peste 2.5 goluri.

Germania – Romania

Al doilea meci ales va incepe tot de la ora 21:45, iar protagonistele sunt Germania si Romania. Din grupa J fac parte cele doua nationale, Germania fiind lider iar Romania pe locul trei. Dupa ce Armenia a remizat etapa trecuta, Romania are o speranta la locul secund. Germania vine dupa trei victorii consecutive fara gol primit, acest bilant fiind obtinut dupa venirea lui Hansi Flick pe banca tehnica. De cealalta parte, tricolorii au bifat rezultate pozitive in ultimele partide, mai exact doua victorii cu Islanda si Liechtenstein si o remiza cu Macedonia. La fel, defensiva nu a primit nici un gol. Vom merge aici pe un pariu de tipul peste 2.5 goluri inscrise in meci.

  • Letonia – Olanda / Pronostic cota 1.50 @ Oaspetii 3+
  • Germania – Romania / Pronostic cota 1.33 @ 3+
  • Cota totala: 2.00

Biletul zilei la pariuri din 08.10.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.