Biletul zilei la pariuri din 09.08.2021 – este alcatuit cu doua meciuri, unul din Cupa Germaniei si un amical. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Liverpool – Osasuna

Prima partida aleasa este un amical intre Liverpool si Osasuna ce va incepe de la ora 21:00. Liverpool a avut un final de sezon foarte bun in stagiunea precedenta, si a reusit sa termine pe locul 3. Formatia lui Jurgen Klopp vine dupa nu mai putin de sapte meciuri de pregatire, in care a bifat trei victorii, trei remize si o infrangere. De cealalta parte, Osasuna este intr-o forma excelenta. Sase amicale au disputat oaspetii din aceasta partida in ultima perioada, pe care le-a si castigat. Intuim un meci deschis in care se vor marca multe goluri si propunem un pronostic de 3+.

Kaiserslautern – Borussia M’gladbach

A doua partida vine din DFB Pokal, unde Kaiserslautern intalneste Borrusia M’gladbach de la ora 21:45. Kaiserslautern activeaza in liga 3 si a avut un start de sezon modest. Gazdele au obtinut o remiza si o infrangere in cele doua etape jucate pana in prezent. Acea infrangere cu Meppen din etapa cu numarul doi, a pus capat seriei de cinci partide consecutive fara infrangere pentru Kaiserslautern. M’gladbach merge la acest meci dupa cinci amicale unde a bifat trei victorii, un egal si o infrangere. Vom propune aici un pronostic de tipul ambele formatii marcheaza.

  • Liverpool – Osasuna / Pronostic cota 1.52 @ 3+
  • Kaiserslautern – Borussia M’gladbach / Pronostic cota 1.75 @ GG
  • Cota totala: 2.66

Biletul zilei – 09.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi!