Biletul zilei la pariuri din 09.09.2021 – Oferta de astazi nu este foarte bogata, asa ca vom propunem doua pariuri din calificarile Liga Campionilor Feminin. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Slavia Praga (F) – Arsenal (F)

De la ora 19:30 va incepe meciul dintre Slavia Praga (F) si Arsenal (F). In partida tur de la inceputul saptamanii trecute, Arsenal s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0. Gazdele din acest meci vin dupa trei victorii si doua infrangeri in cele mai recente cinci partide oficiale. De cealalta parte, oaspetii sunt intr-o forma foarte buna, fara infrangere de peste zece meciuri oficiale. Vom miza pe pe un pronostic de handicapt -1.5 in favoarea oaspetilor.

Benfica (F) – Twente (F)

De la ora 21:00 va incepe partida dintre Benfica (F) si Twente (F). In partida tur de la Vom merge pe un pronostic de tipul calificare gazde. Tot la inceputul saptamanii trecute s-a disputat partida tur, unde cele doua formatii au remizat la scorul de 1-1. De atunci, cele doua echipe au bifat cate o victorie in competitia interna. Vom miza pe un pronostic de tipul calificare gazde.

  • Slavia Praga (F) – Arsenal (F)/ Pronostic cota 1.42 @ H2(1.5)
  • Benfica (F) – Twente (F) / Pronostic cota 1.50 @ Calificare Benfica
  • Cota totala: 2.13

Biletul zilei – 09.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!