Biletul zilei la pariuri din 09.10.2021 – Este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din calificarile Cupei Mondiale 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Moldova – Danemarca

De la ora 21:45 este programata partida dintre Moldova si Danemarca. Cele doua nationale se afla la capete opuse, Moldova ocupand ultimul loc cu doar un punct obtinut, iar Danemarca domina grupa F. Gazdele din acest meci au trei infrangeri luna trecuta, in care ofensiva a marcat un gol iar defensiva a primit cinci. De cealalta parte, Danemarca are un bilant fantastic, cu sase reusite din sase, 22 de goluri marcate si zero primite. La casele de pariuri, oaspetii au primit o cota de 1.10 la victorie, mult prea mica. Pariul propus pentru acest meci este minim un gol in fiecare repriza.

Elvetia – Irlanda de Nord

Tot de la ora 21:45 va incepe si meciul dintre Elvetia si Irlanda de Nord. Grupa C are ca lider pe campioana Euro din aceasta vara, iar protagonistele de astazi lupta pentru locul secund. Elvetia trebuie sa isi pastreze avantajul de trei puncte. Cu un parcurs destul de bun la Euro, Elvetia a ajuns pana in sferturi. Un amical cu Grecia au disputat gazdele in ultima perioada, plus o remiza cu Italia. De cealalta parte, Irlanda de Nord a bifat doua victorii cu Lituania si Estonia. Ultima partida oficiala este chiar infruntarea directa dintre cele doua nationale, luna trecuta. Scorul a fost 0-0, insa Elvetia putea obtine victoria daca H. Seferovic nu rata penalty din minutul 33. Vom miza pe un pronostic victorie gazde si gol in a repriza secunda.

  • Moldova – Danemarca / Pronostic cota 1.42 @ Gol in ambele reprize
  • Elvetia – Irlanda de Nord / Pronostic cota 1.55@ 1&II1+
  • Cota totala: 2.20

Biletul zilei la pariuri din 09.10.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

8 din cele 10 ponturi de ieri au fost verde!