Cota 2.45 de ieri a fost verde!

Biletul zilei la pariuri din 09.11.2021 – Nici astazi nu avem o oferta bogata, insa am selectat doua partide pentru o cota de 2.10. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Primul meci provine din EFL Trophy, mai exact grupa 11 unde Wycombe intalneste Burton de la ora 21:00. Cele doua formatii activeaza in League One si ocupa pozitii in prima jumatate a clasamentului. In cele doua etape disputate pana acum, ambele echipe au avut parte de infrangeri. Wycombe bifeaza patru victorii si o infrangere in ultimele patru partide de acasa. Avand avantajul terenului propriu, pariul ales este victorie Wycombe.

Al doilea meci vine din Liga 2, unde Concordia Chiajna intalneste Astra Giurgiu de la ora 20:30. Gazdele din aceasta partida lupta pentru mentinerea pe loc de playoff si sunt intr-o forma buna. Trei victorii, o remiza si o infrangere este bilantul in ultimele cinci meciuri. De cealalta parte, Astra Giurgiu se afla pe penultimul loc si vine dupa cinci deplasari fara victorie.

  • Wycombe – Burton / Pronostic cota 1.45 @ DNB1
  • Concordia Chiajna – Astra Giurgiu / Pronostic cota 1.45 @ 1
  • Cota totala: 2.10

Biletul zilei la pariuri din 09.11.2021  – Nu uitati a paria responsabil!