Biletul zilei la pariuri din 10.07.2021 este propus cu doua pronosticuri ce provin din campionatul Braziliei si al Norvegiei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Mjondalen – Haugesund

De la ora 19:00 va incepe partida dintre Mjondalen si Haugesund ce va conta pentru etapa cu numarul 12 din Eliteserien. Gazdele din aceasta seara au avut un start de campionat destul de modest. O singura victorie au obtinut pana in prezent, patru remize si patru infrangeri. Ultimele meciuri arata trei infrangeri si doua remize pentru Mjondalen. In schimb, oaspetii par ca stau ceva mai bine. Haugesund merge la aceasta deplasare dupa trei victorii si o remiza obtinute in ultimele partide si fara gol primit. Tinand cont de aceasta forma, vom merge pe sansa dubla oaspeti si peste 1.5 goluri in meci.

Atletico PR – Bragantino

De la ora 23:00 va avea loc confruntarea dintre Atletico PR si Bragantino. Cele doua formatii sunt apropiate in clasament, locul 3 pentru gazde, respectiv locul 2 pentru oaspeti. Atletico PR vine dupa o serie de doua victorii, doua infrangeri si o remiza in cele mai recente partide din campionat.  Totusi in partidele disputate pe teren propriu, gazdele sunt fara infrangere de opt partide. Bragantino este singura echipa din Serie A care nu are infrangere in acest sezon. Un total de sase victorii si patru remize a bifat Bragantino pana in prezent. Forma actuala a oaspetilor este una foarte buna, insa este destul de greu de ales cine va castiga, asa ca vom propune o sansa dubla in favoarea oaspetilor.

  • Mjondalen – Haugesund / Pronostic cota 1.82 @ X2&2+
  • Atletico PR – Bragantino / Pronostic cota 1.51 @ X2
  • Cota totala: 2.75

Biletul zilei – 10.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici mai puteti gasi cateva pronosticuri de astazi.