Biletul zilei de ieri a fost castigator!

Biletul zilei la pariuri din 10.09.2021 – este alcatuit din doua pronosticuri din Liga 1 si LaLiga2. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

CS Mioveni – Chindia Targoviste

De la ora 18:00 va incepe partida dintre CS Mioveni si Chindia Targoviste, ce va conta pentru etapa cu numarul opt din Liga 1. Nou promovata CS Mioveni se afla pe locul 7 in prezent, cu zece puncte obtinute in sapte partide. Gazdele din acest meci vin dupa o remiza, trei victorii si o infrangere in cele mai recente cinci dueluri oficiale. De cealalta parte, Chindia Targoviste ocupa pozitia 13 in clasament, cu sase puncte acumulate in sapte etape. O singura victorie, trei remize si o infrangere au bifat oaspetii in ultimele meciuri oficiale. Avand avantajul terenului propriu, vom miza pe un pronostic pariu fara egal in favoarea gazdelor.

Gijon – Leganes

De la ora 22:00 este programata confruntarea dintre Gijon si Leganes. Cele doua echipe se afla la poli opus in clasament, mai exact Gijon este lider in acest moment cu zece puncte in cele patru etape disputate, iar Leganes se afla pe penultima pozitie cu doar doua puncte. Sporting Gijon a inceput foarte bine noul sezon bifand trei victorii si o remiza, cu doar doua goluri primite. Nu acelasi aspect il putem mentiona si despre Leganes, care a inceput noul sezon cu doua infrangeri si doua remize. Oaspetii au fost aproape de promovare in sezonul precedent, insa nu au trecut de Vallecano la baraj. Vom propune aici un pronostic de tipul peste 1.5 goluri marcate in meci.

  • CS Mioveni – Chindia Targoviste / Pronostic cota 1.80 @ DNB1
  • Gijon – Leganes / Pronostic cota 1.65 @ 2+
  • Cota totala: 2.97

Biletul zilei – 10.09.2021 – Nu uitati a paria responsabil!