Biletul zilei la pariuri din 10.10.2021 – am selectat doua partide ce provin din calificarile pentru Cupa Mondiala 2022. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Kenya – Mali

Din Africa vine prima confruntare aleasa, mai exact de la ora 16:00, Kenya intalneste Mali. Meciul va conta pentru etapa cu numarul trei din grupa E. Chiar saptamana aceasta, partida tur s-a disputat la Mali acasa, iar scorul a fost unul zdrobitor pentru Kenya, 4-0 la pauza si 5-0 la final. La aceasta infrangere, se mai adauga trei remize si o victorie pentru gazdele acestei partide. Pe teren propriu, Kenya sta foarte bine fara infrangere de peste cinci meciuri oficiale. Deci puteti incerca si un pronostic prima repriza 1X la o cota de 1.37. De cealalta parte, Mali conduce grupa E cu sapte puncte, sase goluri marcate si zero primite. Chiar daca nu au rezultate spectaculoase in ultimele dueluri oficiale, vom miza pe faptul ca oaspetii vor marca minim un gol.

Venezuela – Ecuador

Din America de Sud vine a doua partida aleasa, ce are ca protagoniste pe Venezuela si Ecuador. Ultima intalnire directa a fost in Copa America din vara aceasta, scorul fiind atunci 2-2. Se pare ca Venezuela nu isi gaseste echilibrul nici dupa forma foarte slaba din Copa America. Patru infrangeri consecutive au gazdele in ultimele partide de luna trecuta. Ocupa momentan ultimul loc in clasament si fara sanse de calificare. In schimb, Ecuador ocupa locul 3 la egalitate de puncte cu Uruguay si se poate distanta daca bifeaza victoria in aceasta seara. Doua victorii, o remiza si o infrangere au bifat oaspetii in cele mai recente dueluri oficiale. Vom merge pe un pronostic victorie oaspeti la pauza sau final.

  • Kenya – Mali / Pronostic cota 1.32 @ Oaspetii inscriu
  • Venezuela – Ecuador / Pronostic cota 1.75 @ PsF 2
  • Cota totala: 2.31

Biletul zilei la pariuri din 10.10.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.