Biletul zilei la pariuri din 10.11.2021 – De maine incep calificarile pentru Cupa Mondiala 2022. Astazi va propun doua pronosticuri ce formeaza o cota de 2.64. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Din EFL Trophy vine prima partida selectata, unde Wigan intalneste Shrewsbury de la ora 21:00. Cele doua formatii s-au mai intalnit in League One sezonul trecut, unde am vazut o remiza in tur si o victorie de partea Wigan in retur. Actualmente, ambele echipe par sa impartaseasca aceeasi forma, cu trei victorii, o remiza si o infrangere in cele mai recente cinci dueluri.

Din etapa cu numarul 31 Serie A vine a doua partida, unde se intalnesc Atletico PR si Ceara. La mijlocul clasamentului se afla cele doua echipe si sunt intr-o forma modesta. Pe teren propriu, Atletico PR a ajuns la cinci dueluri consecutive fara victorie. De cealalta parte, Ceara pare intr-o forma buna daca ne uitam la ultimele patru meciuri, mai exact doua victorii si doua remize. Pariul ales este minim un gol inscris de oaspeti.

  • Wigan – Shrewsbury / Pronostic cota 1.55 @ GG sau 3+
  • Atletico PR – Ceara / Pronostic cota 1.70 @ Oaspetii inscriu
  • Cota totala: 2.64

Biletul zilei la pariuri din 10.11.2021  – Nu uitati a paria responsabil!