Cota 2.08 de ieri de pe biletul zilei a fost castigatoare!

Biletul zilei la pariuri din 11.08.2021 – este propus cu doua pronosticuri din EFL Cup. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Blackpool – Middlesbrough

De la ora 21:45 este programata partida dintre Blackpool si Middlesbrough pe stadionul Bloomfield Road din Blackpool. Cele doua formatii au inceput noul sezon din Championship cu cate o remiza. Mai exact, Blackpool cu Bristol City (1-1) si Middlesbrough cu Fulham (1-1). Inainte de aceste rezultate, cei de la Blackpool au disputat sapte partide de pregatire in care au bifat trei victorii, trei infrangeri si un egal. De asemenea, si cei de la Middlesbrough au disputat sase partide amicale, insa a bifat cinci victorii si o infrangere. Intuim un meci deschis cu peste 1.5 goluri marcate.

Burton – Oxford Utd

Tot de la ora 21:45 vine si a doua partida din EFL Cup, iar protagonistele sunt Burton si Oxford Utd. Cele doua echipe activeaza in League One, iar in cele doua partide din sezonul precedent, Oxford s-a impus cu 4-0 acasa si 1-5 in deplasare la Burton. Gazdele din acest duel, au inceput noul sezon cu o victorie contra Shrewbury, 0-1 scor final. Oaspetii au inceput cu un egal, 1-1 la Cambridge Utd acasa. Vom miza aici pe o sansa dubla in favoare oaspetilor la final de meci.

  • Blackpool – Middlesbrough / Pronostic cota 1.38 @ 2+
  • Burton – Oxford Utd / Pronostic cota 1.57 @ X2
  • Cota totala: 2.17

Biletul zilei – 11.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!