Biletul zilei la pariuri din 11.09.2021 – am format aceasta cota de 2.39 cu doua pronosticuri ce provin din Bundesliga si Premier League. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Union Berlin – Augsburg

Runda cu numarul 4 din Bundesliga incepe astazi, iar dintre meciurile ce incep la ora 16:30, am ales partida dintre Union Berlin si Augsburg. Motivele sunt clare, Union Berlin traverseaza o forma foarte buna de cand a inceput noua stagiune. Pe langa acele amicale in care a obtinut doar rezultate pozitive, trupa antrenata de Urs Fischer a bifat o victorie si doua remize in campionat. Mai adaugam aici si duelul castigat impotriva KuPS din UEFA Conference League. Astfel, Union Berlin ajunge la peste zece confruntari consecutive in toate competitiile fara infrangere. De cealalta parte, Augsburg a obtinut doar un punct in cele trei etape disputate, din egalul cu Frankfurt. In partidele cu Leverkusen si Hoffenheim, a fost infranta cu cate patru goluri incasate. Vom propune aici un pronostic de tipul victorie gazde.

Chelsea – Aston Villa

De la ora 19:30 va incepe confruntarea dintre Chelsea si Aston Villa, ce va conta pentru etapa cu numarul 4 din Premier League. De cand a preluat conducerea la Chelsea, Thomas Tuchel a avut o evolutie foarte buna terminand sezonul pe locul 4. De asemenea, a castigat trofeul Champions League si ulterior SuperCupa. Chelsea este intr-o forma buna, fara infrangere in ultimele zece partide oficiale. Aston Villa a inceput noul sezon cu o infrangere, acel 3-2 la Watford acasa. O victorie si un egal au venit apoi pentru oaspeti, iar momentan ocupa locul 11 in clasament. In cele mai recente dueluri directe, Chelsea s-a impus de trei ori, o remiza, si o victorie de partea Aston Villa. Avand in vedere avantajul terenului propriu si moralul ridicat, vom miza pe victoria gazdelor.

  • Union Berlin – Augsburg / Pronostic cota 1.80 @ 1
  • Chelsea – Aston Villa / Pronostic cota 1.33 @ 1
  • Cota totala: 2.39

Biletul zilei la pariuri din 11.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici este lista cu ponturi de astazi!