Biletul zilei de ieri cu cota 2.55 a fost castigator!

Biletul zilei la pariuri din 12.07.2021 este propus cu doua pronosticuri din campionatul Suediei. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Halmstad – Djurgarden

De la ora 20:00 va avea loc partida dintre Halmstad si Djurgarden ce va conta pentru runda cu numarul 10 din Allsvenskan. Halmstad se situeaza pe locul 11 in prezent si merge la acest meci dupa trei remize, o victorie si o infrangere in ultimele meciuri din campionat. In pauza de luna trecuta, Halmstad a jucat doua partide de pregatire pe care le-a castigat. De cealalta parte, Djurgarden se afla pe locul 2 in clasament. Doua victorii, doua remize si o infrangere au bifat oaspetii in cele mai recente cinci meciuri din campionat. Ofensivele celor doua echipe au marcat cel putin un gol in fiecare dintre ultimele trei partide oficiale. Vom propune aici un pronostic de tipul ambele formatii marcheaza.

Kalmar – Hacken

Cea de a doua partida de astazi din Allsvenskan se va disputa intre Kalmar si Hacken. Kalmar se situeaza la mijlocul clasamentului, mai exact locul 7 cu 14 puncte acumulate in noua partide. Chiar daca gazdele sunt intr-o forma modesta, de la inceperea sezonului sunt fara infrangere in confruntarile pe teren propriu. Kalmar merge la acest meci dupa trei victorii si o remiza in ultimele meciuri. De cealalta parte, Hacken ocupa locul 13 in campionat Suediei. Oaspetii au pierdut finala Cupei in favoarea celor de la Hammarby. Avand avantajul terenului propriu, vom miza pe sansa dubla in favoarea gazdelor.

  • Halmstad – Djurgarden / Pronostic cota 1.82 @ GG
  • Kalmar – Hacken / Pronostic cota 1.48 @ 1X
  • Cota totala: 2.69

Biletul zilei – 12.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti gasi alte ponturi din oferta de astazi.