Biletul zilei la pariuri din 12.11.2021 – Este format din doua meciuri ce apartin de calificarile Campionatului Mondial. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Stadionul Zimbru va gazdui astazi de la ora 19:00 partida dintre Moldova si Scotia. Pe ultimul loc in grupa F, Moldova a obtinut un singur punct in cele opt etape disputate pana acum. Scotienii ocupa locul secund cu un avans de patru puncte fata de locul 3. Forma actuala este una buna, iar Scotia vine dupa patru victorii consecutive. Pariul ales este victorie oaspeti si minim doua goluri marcate.

La egalitate de puncte in grupa C si ocupand primele doua locuri, Italia intalneste Elvetia de la ora 21:45. Cele doua nationale au avut un parcurs bun in calificari, cu cate patru victorii si doua remize. Un singur gol a primit fiecare defensiva in cele sase etape disputate. Totusi, Italia este primul multumita golaverajului mai bun. Pariul ales este gol in prima repriza si minim doua goluri in meci.

  • Moldova – Scotia / Pronostic cota 1.42 @ 2&2+
  • Italia – Elvetia / Pronostic cota 1.72 @ I1+&2+
  • Cota totala: 2.44

Biletul zilei la pariuri din 12.11.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici este lista cu ponturi de astazi.