Cele mai bune nationale europene au inceput confruntarile pentru a afla cine este noua regina a Europei.

Biletul zilei la pariuri din 13.06.2021 este format din doua partide ce se vor disputa la Euro 2020. Inainte de plasarea oricarui pariu, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Anglia – Croatia

Aventura la Campionatul European continua duminica, de la ora 16:00, unde Anglia si Croatia isi vor da intalnire pe Wembley Stadium in Londra. Anglia este neinvinsa de sase partide oficiale consecutive si merge la acest turneu cu asteptari mari. Inainte de inceperea turneului, Anglia a disputat doua partide amicale pentru pregatiri. A bifat doua victorii impotriva nationalei Romaniei si Austriei, cu scorul de 1-0. Nu aceeasi forma o are si reprezentativa Croatiei. In cele doua meciuri amicale de pregatire disputate recent, a obtinut o remiza cu Armenia si o infrangere cu Belgia. Vom propune un pronostic de tipul victorie Anglia.

Austria – Macedonia de Nord

Mentionand mai sus de nationala Romaniei, amintim ca primul meci disputat la Bucuresti pe Arena Nationala va fi intre Austria si Macedonia de Nord. Cele doua reprezentative se vor intalni de la ora 19:00 si se anunta a fi un duel interesant. Cele doua echipe fac parte din Grupa C unde evolueaza Olanda si Ucraina. Fara victorie si fara gol inscris in ultimele trei partide oficiale, Austria se prezinta intr-o forma destul de modesta. In cele doua meciuri de pregatire, Austriecii au obtinut o remiza cu Slovacia si o infrangere cu Anglia. De cealalta parte, Macedonia de Nord bifeaza trei victorii si o remiza in cele mai recente patru confruntari oficiale. Trupa lui Goran Pandev a inscris nu mai putin de 12 goluri in respectivele patru meciuri. Vom propune un pronostic de tipul peste 1.5 goluri in meci.

Anglia – Croatia / Pronostic cota 1.63 @ 1

Austria – Macedonia de Nord / Pronostic cota 1.42 @ Peste 1.5 Goluri

Cota totala: 2.31

Nu uitati sa pariati responsabil!

Va recomandam lista cu ponturi pariuri.