Biletul zilei la pariuri din 14.08.2021 – este alcatuit din doua meciuri ce provin din Premier League si LaLiga. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Norwich – Liverpool

De la ora 19:30 este programata partida dintre Norwich si Liverpool, ce va conta pentru prima etapa din noul sezon Premier League. Gazdele din acest meci au promovat din Championship de pe primul loc. De atunci, Norwich a disputat cinci partide amicale in care a bifat patru victorii si o infrangere. De cealalta parte, formatia antrenata de Jurgen Klopp a jucat opt meciuri de pregatire in care a obtinut patru victorii, trei remize si o infrangere. Liverpool s-a impus in patru din ultimele cinci confruntari directe cu Norwich. Vom merge pe un pariu victorie oaspeti.

Alaves – Real Madrid

De la ora 23:00 va incepe partida dintre Alaves si Real Madrid, ce va conta pentru prima etapa din noul sezon LaLiga. Dupa un sezon destul de slab, Alaves s-a clasat pe locul 16 la patru puncte de zona rosie. De atunci, Alaves a disputat sapte partide amicale unde a bifat patru victorii si trei infrangeri. De cealalta parte, formatia antrenata de Carlo Ancelotti vine dupa doar doua amicale fara victorie. Mai exact o remiza cu AC Milan si o infrangere cu Rangers. Real Madrid a castigat patru din ultimele cinci meciuri directe cu Alaves. Vom merge si aici pe victoria oaspetilor.

  • Norwich – Liverpool / Pronostic cota 1.43 @ 2
  • Alaves – Real Madrid / Pronostic cota 1.55 @ 2
  • Cota totala: 2.22

Biletul zilei – 14.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!