Pentru astazi va propunem un bilet alcatuit din doua meciuri interesante. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Primul meci va avea loc de la ora 21:30 in Bundesliga. Formatia cu cea mai buna defensiva in acest sezon, primeste pe teren propriu vizita celor de la Hoffenheim. Avand 10 victorii, doua remize si doua infrangeri in partidele jucate pe teren propriu sezonul acesta, Leipzig va profita de forma actuala a lui Hoffenheim, echipa ce se confrunta cu probleme in lot. Oaspetii nu reusesc sa bifeze o victorie in deplasare de mai bine de cinci meciuri consecutive. Vom miza pe un pronostic de tip victorie gazde si peste 1.5 goluri.

Al doilea meci ales pentru acest bilet, va avea loc in Ligue 1 de la ora 22:00, unde liderul clasamentului va gazdui confruntarea impotriva lui Montpellier. Interesant este faptul ca Montpellier nu are infrangere in cele mai recente 13 partide oficiale, iar doar intr-o singura partida ofensiva nu a reusit sa inscrie. Cu doar doua infrangeri sezonul acesta pe teren propriu, Lille va dori victoria acestui meci pentru distantarea de locul 2, insa Montpellier va pune presiune. Intuim un meci in care ambele echipe vor marca.

RB Leipzig – TSG 1899 Hoffenheim / Pronostic cota 1.57 @ 1&2+

OSC Lille – HSC Montpellier / Pronostic cota 1.95 @ GG

Cota totala: 3.06