Cele mai bune nationale europene au inceput confruntarile pentru a afla cine este noua regina a Europei.

Biletul zilei la pariuri din 15.06.2021 este format din cele doua partide ce se vor disputa astazi la Euro 2020. Asteptam spectacol in Grupa F, fiind cea mai grea si dinamica. Inainte de plasarea oricarui pariu, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Ungaria – Portugalia

Cele doua reprezentative se vor intalni de la ora 19:00 pe Puskas Arena. Castigatoarea titlului din 2016 face parte din grupa de foc, alaturi de Franta si Germania. Ungaria reprezinta cel mai mic pericol din grupa, insa ne putem astepta la surprize. Fara infrangere de mai bine de zece meciuri oficiale consecutive, Ungaria este intr-o forma buna si se poate baza pe sustinerea suporterilor. De cealalta parte, Portugalia trebuie sa obtina puncte din aceasta partida pentru a ramane in cursa. De sase meciuri consecutive nu a pierdut Portugalia, iar ultimul meci a invins Israel cu scorul de 4-0. Ne asteptam la un joc deschis si va propunem un pronostic de tipul gol in ambele reprize.

Franta – Germania

Franta si Germania se intalnesc de la ora 22:00 pe Allianz Arena. O remarca importanta, Didier Deschamps are sansa sa castige Euro si ca selectioner dupa ce a castigat cu Franta in la editia din 2000. Francezii sunt intr-o forma foarte buna, castigand cele doua partide de pregatire cu Tara Galilor si Bulgaria, ambele cu scorul de 3-0. Germania detine un lot valoros si este de asemenea intr-o forma buna. Formatia antrenata de Joachim Low a bifat o victorie impotriva Letoniei, si un egal cu Danemarca. Cele doua echipe au ofensive foarte puternice si intuim goluri in fiecare poarta. Va propunem totusi un pronostic de tipul ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri.

Ungaria – Portugalia / Pronostic cota 1.74 @ Gol in ambele reprize

Franta – Germania / Pronostic cota 1.56 @ GG sau 3+

Cota totala: 2.71

Biletul zilei la pariuri din 15.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Va recomandam si alte ponturi pariuri.