Biletul zilei la pariuri din 15.07.2021 este propus cu doua pronosticuri din Liga 1 si calificarile Conference League. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

FC Botosani – FCSB

Confruntarea dintre FC Botosani si FCSB va deschide noul sezon din Liga 1. Partida va incepe de la ora 20:30 pe Stadionul Municipal din Botosani. In aceasta pauza dintre sezoane, cele doua formatii au disputat cate trei meciuri de pregatire. FC Botosani a bifat o singura victorie si doua infrangeri. FCSB a obtinut trei victorii, iar ofensiva a marcat nu mai putin de noua goluri. In ceea ce priveste statistica directa, FCSB a castigat ultimele patru meciuri cu Botosani. Tinand cont de forma actuala, vom propune un pariu fara egal in favoarea oaspetilor.

Puskas Academy – Inter Turku

De la ora 21:00 este programata partida dintre Puskas Academy si Inter Turku. Saptamana trecuta cele doua echipe s-au intalnit si au remizat cu scorul final de 1-1. Puskas Academy sunt intr-o forma buna dupa ce au castigat cele patru meciuri de pregatire fara sa primeasca gol. Un total de opt goluri a marcat ofensiva gazdelor in respectivele patru partide. De cealalta parte, Inter Turku ocupa locul 3 in campionatul Finlandei si are o forma modesta. In cele mai recente cinci partide oficiale, a bifat o singura victorie, doua remize si doua infrangeri. Avand avantajul terenului propriu, vom merge pe victoria gazdelor.

  • FC Botosani – FCSB / Pronostic cota 1.34 @ DNB2
  • Puskas Academy – Inter Turku / Pronostic cota 1.53 @ 1
  • Cota totala: 2.05

Biletul zilei – 15.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti gasi lista cu ponturi de astazi.