Campionatul European continua cu meciuri interesante!

Biletul zilei la pariuri din 16.06.2021 este format din cele doua partide ce se vor disputa astazi in Grupa A la Euro 2020. Inainte de plasarea oricarui pariu, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Turcia – Tara Galilor

Primul meci ales pentru acest bilet este programat pentru ora 19:00. Turcia va intalni Tara Galilor pe Baku Olympic Stadium iar la mijloc va fi prezent A. Soares Dias. Dupa esecul cu Italia, scor final 0-3, nationata Turciei a fost criticata pentru stilul de joc adoptat. In acest moment se afla pe ultimul loc in grupa, iar daca nu va obtine un rezultat pozitiv in aceasta partida sunt sanse mici sa prinda calificarea. Formatia antrenata de Robert Page a obtinut un egal cu Elvetia, scor final 1-1. De asemenea, Galezii sunt conditionati sa obtina puncte din acest meci pentru a nu simti presiune in ultimul duel cu Italia. Va propunem un pronostic peste 1.5 goluri.

Italia – Elvetia

Nationala lui Roberto Mancini se va duela cu Elvetia de la ora 22:00. Cele doua reprezentative sunt intr-o forma foarte buna. Italia a ajuns la noua victorii consecutive in care defensiva nu a primit nici un gol. Cum am mentionat mai sus, Italienii au obtinut o victorie clara cu scorul de 0-3 impotriva Turciei. De cealalta parte, Elvetia ajunge la opt partide consecutive fara infrangere in care ofensiva a inscris cel putin un gol in fiecare meci. Ne putem astepta la un duel in care ambele echipe vor marca, insa vom merge pe victoria gazdelor.

  • Turcia – Tara Galilor / Pronostic cota 1.52 @ Peste 1.5 goluri
  • Italia – Elvetia / Pronostic cota 1.65 @ 1
  • Cota totala: 2.51

Biletul zilei la pariuri din 16.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Puteti verifica si alte ponturi pariuri de astazi.