Biletul zilei de ieri a fost castigator!

Biletul zilei la pariuri din 16.07.2021 este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din meciuri amicale. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Schalke – Vitesse

De la ora 19:00 este programat meciul amical dintre Schalke si Vitesse. In sezonul precedent, Schalke a retrogadat din Bundesliga de pe ultimul loc. De atunci, gazdele din acest meci au disputat patru meciuri de pregatire, unde a bifat doua remize si doua victorii. Toate cele patru amicale au fost disputate pe teren propriu, iar defensiva celor de la Schalke nu a primit nici un gol. De cealalta parte, Vitesse a ocupat locul 4 in Eredivisie la sfarsitul sezonului. In aceasta pauza, tot patru meciuri de pregatire au jucat cei de la Vitesse unde au obtinut o singura victorie si trei infrangeri. Defensiva a incasat nu mai putin de 12 goluri in cele patru amicale. Schalke este favorita la victorie insa fiind vorba de un amical, vom merge pe un pronostic de tipul peste 2.5 goluri.

Anderlecht – Ajax

Castigatoarea trofeului in Eredivisie din sezonul precedent merge in deplasare de la ora 20:30 pe terenul celor de la Anderlecht. Gazdele din aceasta confruntare au terminat pe locul 4 in Jupiler League si se afla intr-o forma modesta. Toate cele patru partide de pregatire din aceasta pauza s-au terminat cu scorul de 1-1. De cealalta parte, Ajax Amsterdam a traversat o perioada foarte buna si ajunge la peste zece meciuri fara infrangere. Cele mai recente partide, sunt trei amicale pe teren propriu, unde Ajax a bifat doua victorii si o remiza. Tinand cont de forma actuala, vom miza pe un pronostic de tipul victorie fara egal in favoarea oaspetilor.

  • Schalke – Vitesse / Pronostic cota 1.45 @ 3+
  • Anderlecht – Ajax / Pronostic cota 1.50 @ DNB2
  • Cota totala: 2.18

Biletul zilei – 16.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!