Cota 2.70 de ieri a fost castigatoare!

Biletul zilei la pariuri din 16.08.2021 – este propus doua partide ce provin din LaLiga si Ligue 2. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Villarreal – Granada

De la ora 21:00 este programata partida dintre Villarreal si Granada. Meciul se va disputa pe Estadio de la Ceramica din Villareal si va conta pentru prima runda din noul sezon LaLiga. Formatia antrenata de Unai Emery a pierdut la mijlocul saptamanii trecute Super Cupa Europei, impotriva Chelsea la loviturile de departajare. Pana atunci, Villarreal disputase sase partide de pregatire unde nu a bifat nici o victorie. Trei remize si trei infrangeri au obtinut in respectivele amicale. De cealalta parte, Granada vine dupa sase amicale in care a bifat patru victorii, o infrangere si o remiza. Intuim un meci deschis unde ambele echipe vor marca.

Paris FC – Auxerre

De la ora 21:45 va incepe confruntarea dintre Paris FC si Auxerre pe stadionul Charlety din Paris. Dupa patru meciuri de pregatire modeste, Paris FC a inceput foarte bine noul sezon din liga secunda a Frantei. Mai exact trei victorii in primele trei etape, unde ofensiva a inscris cel putin doua goluri in fiecare meci. Nici oaspetii nu stau foarte rau, avand in vedere cele doua victorii si un egal in primele trei runde. Paris FC este fara infrangere in ultimele cinci partide pe teren propriu. Vom propune aici un pronostic de tipul victorie gazde.

  • Villarreal – Granada / Pronostic cota 2.00 @ GG
  • Paris FC – Auxerre / Pronostic cota 2.05 @ 1
  • Cota totala: 4.10

Biletul zilei – 16.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!