Biletul zilei la pariuri din 16.09.2021 – este format din doua pronosticuri ce provin din grupele UEFA Europa League. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

PSV – Real Sociedad

De la ora 22:00 va incepe partida dintre PSV si Real Sociedad pe Philips Stadion din Eindhoven. Cele doua formatii fac parte din grupa B si sunt intr-o forma relativ buna. PSV a inceput foarte bine noul sezon din Olanda, cu patru victorii in patru etape. PSV a ajuns in grupele Europa League dupa ce a fost eliminata de Benfica in calificarile Champions League, la scorul general de 2-1. Gazdele sunt fara infrangere pe teren propriu de peste sapte partide oficiale. De cealalta parte, Real Sociedad a inceput cu stangul noul sezon din LaLiga cu infrangerea contra Barcelonei, scor final 4-2. Au urmat trei victorii consecutive fara gol primit. Mizam aici pe un pronostic peste 2.5 goluri marcate.

Leicester – Napoli

Tot de la ora 22:00 va incepe confuntarea dintre Leicester si Napoli pe King Power Stadium din Leicester. Este probabil cel mai interesant din aceasta seara, mai ales ca cele doua echipe nu s-au mai intalnit oficial pana in acum. Leicester incepe noul sezon de Premier League cu doua victorii si doua infrangeri. De cealalta parte, Napoli traverseaza o perioada foarte buna, cu trei victorii in primele trei etape de Serie A. Inca sapte partide amicale au disputat oaspetii unde au avut o singura infrangere, restul victorii. Vom miza pe un pariu fara egal in favoarea gazdelor.

  • PSV – Real Sociedad / Pronostic cota 1.90 @ 3+
  • Leicester – Napoli / Pronostic cota 1.65 @ DNB1
  • Cota totala: 3.14

Biletul zilei la pariuri din 16.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici gasiti lista cu ponturi de astazi.