V-am pregatit pentru astazi un bilet alcatuit din doua meciuri interesante. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

De la ora 22:15 va incepe partida dintre Wolves si Sheffield United, ce va conta pentru etapa cu numarul 32 din Premier League. Cu un parcurs diferit fata de sezonul trecut cand a terminat pe locul 7, Wolves se afla intr-o forma modesta, ultimul meci castigat cu scorul de 0-1 in deplasare la Fulham, fiind singura victorie din ultimele cinci partide oficiale. De cealalta parte, Sheffield United este ultima clasata si este inevitabil sa nu retrogradeze, cu 14 puncte obtinute in 31 de partide. Este infranta de cinci meciuri consecutive, unde ofensiva a reusit sa inscrie doar un gol. Preconizam o victorie de partea gazdelor.

Cu un inceput de sezon excelent atat in competitia interna cat si in Europa League, Bayer Leverkusen a intampinat ceva probleme pe parcurs din cauza accidentarilor, iar in acest moment se afla pe locul 6 in clasament, la doua puncte distanta de Dortmund. Miza acestei partide pentru gazde este bifarea victoriei pentru a urca pe locul de Europa League. Nu acelasi aspect il putem mentiona si despre FC Koln, care se afla pe pozitie de retrogradare si intr-o forma slaba. Oaspetii au reusit sa bifeze doar cinci victorii in 28 de partide, iar cele mai recente cinci confruntari s-au soldat cu trei infrangeri si doua remize unde defensiva a incasat opt goluri. Intuim o victorie in dreptul gazdelor.

 

Wolves – Sheffield United / Pronostic cota 1.70 @ 1

Bayer Leverkusen – FC Köln / Pronostic cota 1.67 @ 1

Cota totala: 2.84