Campionatul European continua cu meciuri interesante!

Biletul zilei de ieri – 16.06.2021 a fost castigator.

Biletul zilei la pariuri din 17.06.2021 este format din doua pronosticuri de la Campionatul European. Inainte de plasarea oricarui pariu, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Danemarca – Belgia

Partida dintre Danemarca si Belgia este programata pentru ora 19:00 pe Parken Stadium in Copenhaga. Danemarca a inceput cu o infrangere in prima runda, impotriva Finlandei, scor final 0-1. Fotbalistii din lotul Danemarcei au trecut printr-o drama in minutul 42 cand Eriksen a avut parte de un incident cumplit. Din fericire, starea lui este stabila insa cariera este pusa in pericol. Belgia a inceput cu dreptul, bifand o victorie clara contra Rusiei. Tabela a aratat 3-0 dupa reusita lui T. Meunier si dubla lui R. Lukaku. Belgienii au ajuns la zece partide oficiale fara infrangere. Va propun un pronostic de tipul draw no bet in favoarea oaspetilor.

Olanda – Austria

Confruntarea dintre Olanda si Austria va incepe de la ora 22:00 pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam. Atat Olanda cat si Austria au debutat cu o victorie in prima runda a Grupei C. Olanda a bifat o victorie impotriva Ucrainei, scor final 3-2. Probleme din aparare inca nu au fost rezolvate, iar Olandezii erau cat pe ce sa piarda meciul, insa scorul a fost stabilit dupa reusita lui D. Dumfries din minutul 85. De asemenea, Austria a bifat victoria impotriva Macedoniei de Nord, scor final 3-1. Dupa un 1-1 la pauza, Franco Foda a decis sa reimprospateze ofensiva in jurul minutului 58 prin M. Gregoritsch si M. Arnautovic. Decizia s-a dovedit inspirata, cei doi marcand cate un gol spre finalul meciului. Va propun aici un pronostic de tipul peste 2.5 goluri.

  • Danemarca – Belgia / Pronostic cota 1.44 @ DNB2
  • Olanda – Austria / Pronostic cota 1.75 @ 3+
  • Cota totala: 2.52

Biletul zilei la pariuri din 17.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti vedea si alte ponturi pariuri de astazi.