Biletul zilei la pariuri din 17.08.2021 – este propus doua confruntari ce provin din calificarile Ligii Campionilor. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Sheriff Tiraspol – Dinamo Zagreb

Prima partida aleasa este cea dintre Sheriff Tiraspol si Dinamo Zagreb. Meciul va incepe la ora 22:00 pe stadionul Sheriff din Tiraspol. In semifinalele calificarilor, S. Tiraspol a trecut surprinzator de Crvena Zvezda dupa ce au remizat in deplasare si au castigat pe teren propriu, scorul general fiind 2-1. Gazdele au bifat si doua victorii in campionat, in care ofensiva a marcat zece goluri. Astfel, S. Tiraspol ajunge la peste cinci partide oficiale fara infrangere. De asemenea, Dinamo Zagreb este intr-o forma foarte buna, fara infrangere de sapte partide oficiale in toate competitiile. Oaspetii au trecut in semifinale de Legia, iar ultima partida a fost o victorie in campionat cu Gorica. Intuim un meci unde vom vedea gol in fiecare poarta.

Monaco – Shakhtar

A doua partida propusa incepe tot la ora 22:00, iar protagonistele sunt Monaco si Shakhtar. Formatia lui Niko Kovac a trecut fara probleme de Sparta Praga in semifinale, cu scorul general de 5-1. Cu toate acestea, Monaco a inceput modest noul sezon din Ligue 1, cu o remiza si o infrangere. De cealalta parte, Shakhtar a jucat in semifinalele calificarilor cu Genk, unde a castigat ambele partide cu scorul de 2-1. Alte patru partide in campionat au disputat oaspetii, unde au obtinut trei victorii si o infrangere. In patru din cele mai recente cinci meciuri pentru Shakthar, s-au inscris trei goluri. Vom miza aici pe un pronostic peste 2.5 goluri in meci.

  • Sheriff Tiraspol – Dinamo Zagreb / Pronostic cota 2.10 @ GG
  • Monaco – Shakhtar / Pronostic cota 1.80 @ 3+
  • Cota totala: 3.78

Biletul zilei – 17.08.2021 – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.