Biletul zilei de ieri a fost castigator!

Biletul zilei la pariuri din 17.09.2021 – este alcatuit cu doua pronosticuri ce provin din Ligue 1 si LaLiga. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Strasbourg – Metz

Runda cu numarul sase din Ligue 1 este deschisa astazi de partida dintre Strasbourg si Metz. Ora de incepe este 22:00 pe Stade de la Meinau din Strasbourg. Cele doua formatii nu traverseaza o forma buna si se afla spre finalul clasamentului. Strasbourg a bifat o singura victorie, un egal si trei infrangeri in primele cinci etape. Sapte goluri a marcat ofensiva si unsprezece a primit defensiva in respectivele meciuri. De cealalta parte, Metz bifeaza trei remize si doua infrangeri in acest nou sezon. Ofensiva a inscris de sase ori iar defensiva a primit zece goluri. Avand in vedere probleme din aparare, vom merge aici pe un pronostic de tipul peste 2.5 goluri.

Celta Vigo – Cadiz

Tot de la ora 22:00 va incepe si confruntarea dintre Celta Vigo si Cadiz, ce va conta pentru etapa cu numarul cinci din LaLiga. Gazdele din acest duel vin dupa trei infrangeri si o remiza in acest debut de sezon. Nici oaspetii nu stau mai bine, dupa ce au obtinut doua remize si doua infrangeri in patru runde disputate. Ofensiva celor de la Cadiz a marcat cel putin un gol in ultimele patru deplasari. In sezonul precedent, Celta Vigo s-a impus acasa contra Cadiz cu scorul de 4-0 si a remizat in deplasare la 0-0. Ne asteptam ca ambele echipe sa inscrie, iar acesta este pronosticul ales pentru aceasta partida.

  • Strasbourg – Metz / Pronostic cota 2.12 @ 3+
  • Celta Vigo – Cadiz / Pronostic cota 2.10 @ GG
  • Cota totala: 4.45

Biletul zilei la pariuri din 17.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!