Campionatul European continua cu meciuri interesante!

Cele doua ponturi pariuri de ieri au fost castigatoare.

Biletul zilei la pariuri din 18.06.2021 este format din doua pronosticuri din Grupa D de la Campionatul European. Inainte de plasarea oricarui pariu, va sugeram sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Croatia – Cehia

De la ora 19:00 pe Hampden Park din Glasgow se vor intalni Croatia si Cehia. In prima runda a grupei D, Croatia a pierdut in fata Angliei, cu scorul de 1-0. Golul partide a venit in minutul 57 de la Raheem Sterling. Astfel, Croatii au ajuns la doua infrangeri consecutive fara gol marcat. Forma actuala nu este una tocmai buna, iar fara victorie in acest meci, sansele pentru calificare vor fi destul de mici. De cealalta parte, Cehia a avut un start bun, invingand Scotia cu scorul de 0-2. Ambele goluri au fost marcate de Patrik Schick de la Leverkusen. Probabil Cehii se vor multumi si cu un egal, insa intuim o partida cu cel putin 1.5 goluri marcate.

Anglia – Scotia

De la ora 22:00 va incepe celalalt meci al Grupei D, Anglia – Scotia. Duelul din Marea Britanie se va disputa pe Wembley Stadium din Londra iar la mijloc va fi prezent A. Lahoz. Formatia antrenata de Gareth Southgate a inceput victorios acest turneu, un 1-0 contra Croatiei. Anglia ajunge la sapte victorii consecutive, in care defensiva a primit un singur gol, iar ofensiva a marcat de 16 ori. In schimb, Scotia a inceput cu stangul. Cehia a invins Scotia cu scorul de 0-2, punand capat seriei de cinci meciuri consecutive fara infrangere. Preconizam o victorie a gazdelor si peste 1.5 goluri in meci.

  • Croatia – Cehia / Pronostic cota 1.42 @ 2+
  • Anglia – Scotia / Pronostic cota 1.52 @ 1&2+
  • Cota totala: 2.16

Biletul zilei la pariuri din 18.06.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!