Cota 2.18 a fost castigatoare in biletul zilei de vineri.

Biletul zilei la pariuri din 18.07.2021 este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din meciuri amicale. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

FC Koln – Schaffhausen

De la ora 18:00 este programat amicalul dintre FC Koln si Schaffhausen. Pauza dintre sezoane s-a terminat pentru formatia care cu greu a ramas in Bundesliga in sezonul precedent. Koln a ramas in prima liga din Germania dupa ce a invins Kiel cu scorul general de 2-5. Luna aceasta, gazdele au trei meciuri de pregatire unde au obtinut doua victorii si o remiza. Ultima victorie este chiar ieri impotriva celor de la Bayern. Opt goluri a inscris ofensiva lui Koln in respectivele trei partide. De cealalta parte, formatia din liga secunda a Elvetiei, a disputat doar doua meciuri de pregatire. O remiza si o victorie au obtinut oaspetii in acele amicale. Vom propune aici un pronostic de tipul ambele echipe marcheaza.

Spartak Moscova – Khimki

De la ora 20:00 va incepe amicalul dintre Spartak Moscova si Khimki. Cele doua formatii s-au clasat in prima jumatate a clasamentului in sezonul precedent din campionatul Rusiei. Khimki are patru meciuri de pregatire pana acum, toate pierdute. Ofensiva celor de la Khimki a reusit sa inscrie intr-un singur amical din cele patru. De cealalta parte, Spartak Moscova este intr-o forma mult mai buna, performand in nu mai putin de cinci meciuri de pregatire. In primele doua amicale au obtinut o remiza si o infrangere. Pe langa faptul ca ultimele doua au fost castigate la zero, ofensiva celor de la Sp. Moscova a marcat cate patru goluri in ultimele trei meciuri. Intuim ca si in aceasta partida vor inscrie cel putin 3 goluri, insa vom paria pe pronosticul peste 2.5 goluri.

  • FC Koln – Schaffhausen / Pronostic cota 1.47 @ GG
  • Spartak Moscova – Khimki / Pronostic cota 1.60 @ 3+
  • Cota totala: 2.35

Biletul zilei – 18.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!