Cota 4.45 din biletul zilei de ieri a fost castigatoare!

Biletul zilei la pariuri din 18.09.2021 – este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din Premier League si LaLiga. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Aston Villa – Everton

De la ora 19:30 este programata partida dintre Aston Villa si Everton. Confruntarea se va disputa pe stadionul Villa Park din Birmingham si va conta pentru etapa cu numarul cinci din campionatul Angliei. Aston Villa a bifat o singura victorie, o remiza si doua infrangeri in primele patru etape. Momentan ocupa locul 12, ofensiva inscriind cinci goluri si defensiva primind sapte. De cealalta parte, Everton este pe locul 4, un inceput de sezon foarte bun pentru oaspeti. Trei victorii si un egal au obtinut oaspetii in acest start de sezon. Vom propune aici un pronostic ambele formatii marcheaza.

Alaves – Osasuna

De la ora 22:00 va incepe partida dintre Alaves si Osasuna, ce va conta pentru runda cu numarul cinci din LaLiga. Un inceput de sezon destul de modest pentru ambele echipe, care se situeaza in a doua jumatate a clasamentului. Alaves merge pe trei infrangeri consecutive cu doar un gol inscris si nu mai putin de opt primite. De cealalta parte, Osasuna obtine doua remize la scorul de 0-0 in primele doua etape, urmate de o victorie cu Cadiz si o infrangere cu Valencia. In sezonul precedent, cele doua formatii au remizat in tur, a fost 1-1 la Osasuna acasa. In retur Osasuna s-a impus in deplasare cu 0-1. Vom propune aici un pronostic oaspetii inscriu cel putin un gol.

  • Aston Villa – Everton / Pronostic cota 1.75 @ GG
  • Alaves – Osasuna / Pronostic cota 1.45 @ Oaspetii inscriu
  • Cota totala: 2.54

Biletul zilei la pariuri din 18.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!