Biletul zilei de astazi este alcatuit din doua partide ce formeaza o cota finala de 2.45. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Primul meci ales pentru acest bilet vine din liga secunda a Germaniei. Furth primeste de la ora 19:30 pe teren propriu vizita celor de la Braunschweig, intr-o partia ce va conta pentru etapa cu numarul 30. Gazdele se afla pe locul in clasament, pozitie ce asigura promovarea directa in Bundesliga, insa au avans doar un punct fata de urmatoarea pozitie. Braunschweig se afla la limita locurilor de retrogradare, pe locul 15 mai exact, si merge la aceasta deplasare dupa trei remize, o victorie si o infrangere in ultimele partide oficiale. Lupta este foarte stransa pentru locul de promovare, iar Furth are nevoie de o victorie pentru a se distanta. Vom merge pe un pariu de tipul victorie gazde.

Al doilea meci selectat va incepe de la 21:45 in League One, iar protagoniste vor fi Peterborough si Gillingham. Oaspetii nu traverseaza o perioada tocmai buna si se afla in prezent la mijlocul clasamentului, dupa doua infrangeri si o remiza obtinute in ultimele meciuri. Peterborough se claseaza pe locul 2 in acest moment, pozitie ce asigura promovarea directa in Championship. Intr-o forma foarte buna cu patru victorii si o remiza in precedentele cinci partide, gazdele demonstreaza ca merita acest loc si consideram ca nu se vor opri aici. Cele mai recente intalnrii directe au adus patru victorii si o remiza pentru Peterborough. Preconizam un pronostic de tipul victorie gazde.

Greuther Furth – Eintracht Braunschweig / Pronostic cota 1.53 @ 1

Peterborough – Gillingham FC / Pronostic cota 1.60 @ 1

Cota totala: 2.45