Bilet zilei de ieri cu cota 2.51 a fost castigator!

Biletul zilei la pariuri din 20.07.2021 este prezentat cu doua pronosticuri ce provin din sferturile de finala ale calificarilor Champions League. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Dinamo Zagreb – Omonia Nicosia

De la ora 21:00 este programata intalnirea dintre Dinamo Zagreb si Omonia Nicosia. Dinamo Zagreb a disputat la sfarsitul saptamanii trecute prima partida din noul sezon al Croatiei. Chiar daca si-au creat mai multe ocazii de gol si o posesie buna, gazdele au pierdut cu 0-2 in prima etapa. Astfel, Dinamo Zagreb a intrerupt seria de cinci victorii consecutive. In optimi, gazdele au trecut de Valur cu scorul general de 5-2. Cele trei meciuri de pregatire s-au soldat cu trei victorii. De cealalta parte, Omonia Nicosia a disputat la inceputul saptamanii trecute finala Super Cupei din Cipru. Partida a fost castigata de oaspeti la loviturile de departajare. In cele trei meciuri de pregatire, Omonia a bifat doua victorii si o remiza. Ofensiva a marcat de noua ori iar defensiva a primit sapte goluri in respectivele amicale. Vom propune aici un pronostic victorie gazde si peste 2.5 goluri.

Rapid Viena – Sparta Praga

De la ora 21:30 va incepe confruntarea dintre Rapid Viena si Sparta Praga. Din puncte de vedere al cotelor, cele doua formatii sunt destul de echilibrate. Rapid Viena a inceput noul sezon cu o victorie in Cupa Austriei impotriva Wiener Viktoria. Gazdele au ajuns la sase partide fara infrangere, in care au bifat doua remize si patru victorii. De cealalta parte, Sparta Praga a inceput sesiunea de amicale cu cinci victorii in care ofensiva a marcat 24 de goluri. Ulterior au urmat inca doua meciuri de pregatire in care Sparta Praga a bifat o remiza si o infrangere. Nu mai putin de cinci goluri a incasat defensiva in cele doua amicale. Avand in vedere ca sunt doua formatii cu un stil ofensiv, intuim o partida cu gol in fiecare poarta.

  • Dinamo Zagreb – Omonia Nicosia / Pronostic cota 2.28 @ 1&3+
  • Rapid Viena – Sparta Praga / Pronostic cota 1.62 @ GG
  • Cota totala: 3.69

Biletul zilei – 20.07.2021 – Nu uitati sa pariati responsabil!

Aici puteti verifica lista cu ponturi de astazi.