Cota 2.92 de ieri a fost verde!

Biletul zilei la pariuri din 20.09.2021 – nu avem o oferta foarte bogata astazi, asa ca va propun doua pronosticuri din ligile secundare. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Jong PSV – Den Haag

Prima partida vine din Eerste Divisie unde Jong PSV intalneste Den Haag. Meciul va incepe la ora 21:00 si va conta pentru etapa cu numarul sapte. Cele doua formatii traverseaza o perioada destul de modesta. Juniorii de la PSV deschid acest nou sezon cu doua victorii, o remiza si trei infrangeri. Ofensiva a marcat opt goluri in aceste dueluri, la fel cat a primit si defensiva. De cealalta parte, Den Haag cauta promovarea in Eredivisie dupa ce in sezonul precedent a retrogradat dupa ultimul loc. Trei victorii, un egal si doua infrangeri au bifat oaspetii pana acum. La capitolul goluri, ofensiva a marcat de 13 ori iar defensiva a primit nu mai putin de 11. Vom miza pe un pronostic de tipul peste 2.5 goluri in meci.

Frosinone – Brescia

A doua partida vine din Serie B unde Frosinone primeste vizita celor de la Brescia. Confruntarea va incepe la ora 21:30 si va conta pentru etapa cu numarul cinci. Cele doua trupe sunt intr-o forma buna si deschid noul sezon cu rezultate pozitive. Frosinone ocupa locul 6 in clasament si vine dupa patru partide in care a bifat doua victorii si doua remize. Brescia ocupa locul 2 in clasament si merge la aceasta deplasare dupa trei victorii si o remiza. Avand in vedere forma buna a celor doua formatii, vom miza pe un pronostic de tipul gol in fiecare poarta.

  • Jong PSV – Den Haag / Pronostic cota 1.60 @ 3+
  • Frosinone – Brescia / Pronostic cota 1.75 @ GG
  • Cota totala: 2.80

Biletul zilei la pariuri din 20.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!