Biletul zilei la pariuri din 21.09.2021 – este format din doua partide ce se vor disputa in Serie A si LaLiga. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Atalanta – Sassuolo

De la ora 21:45 este programata partida dintre Atalanta si Sassuolo, ce va conta pentru etapa cu numarul 5 din Serie A. Gazdele din acest meci ocupa locul 7 in clasament dupa doua victorii, o remiza si o infrangere in acest nou sezon. La inceputul saptamanii trecute, Atalanta a remizat la Villarreal acasa, cu scorul de 2-2. De cealalta parte, Sassuolo vine dupa trei infrangeri consecutive, doua in competitia interna si un meci amical. O victorie, un egal si doua infrangeri au oaspetii pana acum si ocupa pozitia 12 in clasament. Ultimele cinci confruntari directe s-au soldat cu patru victorii in dreptul Atalantei si gol in fiecare poarta. Vom miza pe un pronostic ambele echipe marcheaza.

Levante – Celta Vigo

De la ora 23:00 va incepe partida dintre Levante si Celta Vigo ce va conta pentru runda 6 din LaLiga. Cele doua formatii se afla intr-o forma destul de modesta avand in vedere ultimele rezultate. Levante obtine patru remize si o infrangere in cele cinci etape disputate. De cealalta parte, Celta Vigo deschide noul sezon cu patru infrangeri si o remiza. O situatie destul de delicata pentru oaspeti care cauta de asemenea prima victorie in aceasta noua stagiune. Ultimele cinci dueluri oficiale intre cele doua formatii s-au terminat cu trei victorii pentru Levante, o victorie pentru Celta Vigo si o remiza. Vom miza pe un pronostic sansa dubla in favoarea gazdelor.

  • Atalanta – Sassuolo / Pronostic cota 1.70 @ GG
  • Levante – Celta Vigo / Pronostic cota 1.50 @ 1X
  • Cota totala: 2.55

Biletul zilei la pariuri din 21.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.