Campionatul European continua cu super meciuri!

Biletul zilei la pariuri din 22.06.2021 este format din cele doua pronosticuri din Grupa D de la Campionatul European. Inainte de plasarea oricarui pariu, va sugeram sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Cehia – Anglia

Cehia se va confrunta cu Anglia de la ora 22:00 pe Wembley Stadium din Londra. Cine va castiga acest duel, va castiga grupa si bineinteles va disputa urmatorul meci pe acest stadion, respectiv cel din optimi. Cu o aparatie placut surprinzatoare, Cehia a inceput cu dreptul acest turneu, reusind o victorie impotriva Scotiei, scor final 0-2. In al doilea meci, a remizat cu Croatia la scorul de 1-1. In prezent, Cehii se afla pe prima pozitie datorita unui golaveraj mai bun. Anglia nu a uimit deloc prin actuala prestatie, antrenorul Gareth Southgate fiind destul de criticat. Totusi trebuie mentionat ca la capitolul defensiva, Anglia sta foarte bine, fara gol primit in ultimele patru partide oficiale. Va recomandam aici un pronostic de tipul gol in ambele reprize.

Croatia – Scotia

Hampden Park din Glasgow va gazdui in aceasta seara confruntarea dintre Croatia si Scotia. Partida este programata pentru ora 22:00 iar la mijloc va fi F. Rapallini. Croatia este departe de pretentiile din Rusia de la Campionatul Mondial din 2018. Trupa lui Zlatko Dalic au doar doua victorii in cele mai recente zece meciuri oficiale, iar in restul de opt, defensiva a incasat cel putin un gol. Scotia are acelasi numar de puncte, dupa o infrangere si un egal in primele doua runde jucate. Chiar daca remiza nu este de ajutor, vom juca totusi un pronostic de tipul gol in fiecare poarta.

  • Cehia – Anglia / Pronostic cota 1.75 @ Gol in ambele reprize
  • Croatia – Scotia / Pronostic cota 1.72 @ GG
  • Cota totala: 3.01

Biletul zilei – 22.06.2021Nu uitati sa pariati responsabil!