Biletul zilei la pariuri din 22.09.2021 – este propus cu doua partide ce se vor disputa in EFL Cup. Inainte de plasarea oricarui bilet, va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult noroc!

Brighton – Swansea

De la ora 21:30 incepe prima partida aleasa, anume cea dintre Brighton si Swansea. Gazdele din acest meci sunt intr-o forma buna si ocupa locul patru in Premier League la ora actuala. Surprinzator pentru Brighton avand in vedere ca in sezonul precedent s-a clasast pe locul 16. Un total de patru victorii si o infrangere in ultimele partide oficiale a bifat Brighton. De cealalta parte, Swansea nu traverseaza o forma buna si se afla pe ultimele locuri in Championship. Oaspetii merg la aceasta deplasare dupa trei remize consecutive. Totusi, ofensiva celor de la Swansea a marcat cel putin un gol in cele mai recente cinci deplasari oficiale. Vom miza aici pe un pronostic gol in fiecare poarta.

Manchester United – West Ham

De la ora 21:45 este programata a doua partida, cea dintre Manchester United si West Ham. Cele doua formatii se intalnesc din nou, dupa ce in weekend, Manchester United s-a impus in deplasare la West Ham cu scorul de 1-2. Trupa lui O. Solskjaer incepe noul sezon cu doua victorii pe teren propriu in competita interna, unde ofensiva a marcat de noua ori. Astfel, gazdele ajung la cinci meciuri acasa fara infrangere. De cealalta parte, pentru West Ham, infrangerea recenta cu Manchester United a reprezentat prima partida pierduta dupa peste zece meciuri oficiale cu rezultate pozitive. Sunt doua echipe foarte echilibrate si vom miza pe acelasi pronostic, ambele marcheaza.

  • Brighton – Swansea / Pronostic cota 1.80 @ GG
  • Manchester United – West Ham / Pronostic cota 2.35 @ GG
  • Cota totala: 4.23

Biletul zilei la pariuri din 22.09.2021  – Nu uitati a paria responsabil!

Aici lista cu ponturi de astazi.