V-am pregatit biletul zilei pentru vineri, 23.04.2021, creat din doua pronosticuri alese din Bundesliga si liga secunda a Olandei. Va recomandam sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Nu uitati sa pariati responsabil!

Augsburg primeste de la ora 21:30 pe teren propriu vizita celor de la FC Koln. Partida va avea loc pe WWK Arena si va conta pentru etapa cu numarul 31 din Bundesliga. Cele doua formatii au avut evolutii slabe in acest sezon si impart aceleasi rezultate in cele mai recente confruntari din campionat, o victorie, un egal si trei infrangeri. In timp ce Augsburg se afla pe locul 12 la sase puncte distanta de zona rosie, Koln este deja pe pozitie de retrogradare, locul 17 mai exact. Avand in vedere partidele limitate pana la finalul sezonului, ne asteptam ca cele doua echipe sa lupte impotriva unei eventuale retrogradari, si vom miza pe un pronostic de tipul gol in ambele reprize.

Eerste Divisie ne prezinta de la ora 22:00 partida dintre Jong AZ si SC Cambuur. Cu o statistica spectaculoasa in acest sezon, oaspetii sunt din punct de vedere matematic calificati in Eredivisie. Ofensiva celor de la Cambuur a bifat nu mai putin de 100 de goluri in 34 de partide. De cealalta parte, juniorii de la Alkmaar se prezinta dupa doua victorii si trei infrangeri in cele mai recente dueluri si au a doua cea mai slaba defensiva din campionat, cu 85 de goluri primite in 34 de meciuri. Consideram ca oaspetii nu vor inceta sa ofere spectacol si vom merge pe un pronostic de tipul victorie oaspeti si peste 2.5 goluri.

FC Augsburg – 1. FC Koln / Pronostic cota 1.85 @ Gol in ambele reprize

Jong AZ – SC Cambuur / Pronostic cota 1.66 @ 2&3+

Cota totala: 3.07