Biletul zilei de ieri a fost castigator.

Biletul zilei la pariuri din 24.06.2021 este propus cu doua pronosticuri din campionatul Norvegiei. Inainte de plasarea oricarui pariu, va sugeram sa treceti prin filtre proprii pronosticurile de mai jos. Mult succes!

Bodo/Glimt – Molde

De la ora 19:00 pe Aspmyra Stadion se vor intalni Bodo/Glimt si Molde. Unul dintre cele mai asteptate dueluri ale aceste etape cu numarul noua. Cele mai bune doua echipe din sezonul trecut se vor infrunta pentru prima pozitie. Aflate la egalitate de puncte, mai exact 20 de puncte acumulate in noua partide. Daca este sa vorbim strict de forma, este asemenatoare, cu mentiunea ca defensiva gazdelor sta ceva mai bine cu doar sapte goluri incasate. Pe teren propriu, Bodo/Glimt bifeaza patru victorii si o remiza in acest sezon. De asemenea, Molde este neinvinsa in deplasare pana in prezent, avand doua victorii si doua remize in patru deplasari. Vom propune aici un pronostic de tipul ambele formatii marcheaza si peste 2.5 goluri in meci.

Stabaek – Valerenga

De la ora 21:00 este programata partida dintre Stabaek si Valerenga. Cu un start destul de modest, Stabaek se afla pe penultima pozitie in clasament dupa sase partide disputate. Gazdele au trei infrangeri consecutive in campionat in care defensiva a incasat nu mai putin de noua goluri. De cealalta parte, formatia care a terminat pe locul 3 in sezonul 2020, Valerenga se afla pe pozitia 5 in prezent. In cele mai recente cinci confruntari, oaspetii au bifat doua victorii, doua remize si o infrangere. In respectivele cinci partide, ofensiva a inscris cel putin un gol si defensiva a primit cel putin un gol in fiecare meci. Greu de prezis cine va castiga acest duel, de aceea vom merge pe un pronostic peste 2.5 goluri in meci.

  • Bodo/Glimt – Molde / Pronostic cota 1.65 @ GG3+
  • Stabaek – Valerenga / Pronostic cota 1.67 @ 3+
  • Cota totala: 2.76

Nu uitati sa pariati responsabil!